80% Agen Gagal Dalam Bisnes Kerana Tak Tahu 7 Formula NI...

Ada tak antara anda yang dah penat jadi agen macam-macam produk tapi hasilnya tak ada..? Siapa antara anda yang nak buat income lebih, dijanjikan bulan bintang tapi tak ada apa pun yang Founder buat untuk bantu anda..?

Ini nak bagi tau anda…

Founder yang bertanggungjawab ialah Founder yang dapat:
bantu agennya untuk buat income dalam tempoh yang dijanjikan
sediakan journey kejayaan dan pembelajaran untuk agen.
sentiasa pantau perkembangan agen, dan sentiasa ada untuk bantu agen.
Di Rico Snacks kami sangat komited untuk bantu anda di mana kami telah sediakan

7 Formula Penting Kejayaan Agen Rico Snacks

Peta Perjalanan Kejayaan
untuk bantu anda buat income minima 4 angka sebulan (bergantung kepada tahap komitmen dan kesungguhan anda)
Peta Sesi Pembelajaran
mingguan dan bulanan untuk bantu anda sentiasa up to date dengan ilmu terkini. Dan ini termasuklah ilmu online bisnes, ilmu buat sales, ilmu social media dan banyak lagi
Aktiviti Menarik
yang anda boleh sertai atau buat di lokasi masing masing untuk tingkatkan jualan
Sales Kit / Bahan Bantuan Jualan
untuk bantu anda buat sales
Rewards Khas Bulanan
untuk stokist dan agen
Circle Yang Positif
dan saling menyokong antara satu sama lain
Plan Promosi Dan Pemasaran
yang akan bantu anda buat jualan.

Apa Kata Stokis Rico..

  • "Tuan Hasri dan isteri bekerja sebagai seorang guru. Bermula sebagai seorang agen di bawah Rico Snacks pada bulan November 2020. Selama lebih 3 bulan menjadi agen beliau telah berjaya merekrut beberapa orang dropship. Pada 20 Februari 2021, apabila permintaan menjadi semakin tinggi beliau telah mengambil keputusan untuk mendaftar sebagai stokis. Pada bulan Mac 2021 beliau telah menjadi TOP 2 di dalam senarai stokis-stokis yang ada. Jumlah agen juga semakin bertambah dan semakin meluas ke seluruh Johor dan Kuala Lumpur. Kebanyakan agen beliau juga merupakan seorang guru."
    Hasri Ibrahim
  • "Tuan Ashraf yang berumur 30 tahun dan kini menetap di Teluk Intan merupakan seorang supervisor di sebuah kilang. Atas keyakinan yang sangat tinggi, beliau memulakan perjalanannya bersama Rico Snacks dengan terus menjadi stokis pada Februari 2021 dan walaupun baru bermula namanya terus tersenarai di dalam TOP 3 untuk bulan Februari. Pencapaiannya semakin meningkat apabila menjadi TOP STOKIS untuk bulan Mac 2021. Hanya dalam sebulan setengah sahaja, jumlah jualan Tuan Ashraf sudah melebihi RM40,000. Baru-baru ini juga beliau telah berjaya membeli sebuah kereta baru jenis Toyota Rush."

    Ashraf Ishak
  • "Cik Izzati merupakan seorang jurutera di sebuah syarikat swasta di Selangor. Bermula sebagai agen Rico Snacks pada bulan November 2020 dan telah mengambil keputusan untuk menjadi stokis pada Februari 2021. Pada bulan pertama beliau menjadi stokis beliau telah menjadi Top stokis untuk bulan Februari dengan jualan mencecah hampir RM30,000 dan tersenarai sebagai TOP 5 untuk bulan Mac 2021. Hanya 2 bulan menjadi stokis beliau telah berjaya mengumpulkan lebih 20 orang agen di bawah seliaan beliau dengan jumlah sales hampir RM50,000."
    Izzati Raihan

Malangnya !

Kami tak buka ni untuk ramai orang. Hanya untuk 500 orang pertama yang mendaftar sahaja…
So, jika anda kenal sesiapa yang nak buat income tepi, atau anda sendiri nak buat lebih sikit untuk musim perayaan dan untuk tingkatkan income di tahun 2021 ni...anda boleh daftar segera dibawah:

Team Rico Rich - POWER!